Sport

Decathlon in Veranda Mall

 

 

 

 

 

 

Cel mai important retailer european de articole sportive, Decathlon, a inaugurat vineri al cincilea magazin din Bucuresti si al 23-lea din Romania. Acesta este amplasat in Veranda Mall si are aproximativ 1800 mp. Este un magazin mai mic decat ne-am obisnuit, dar compenseaza prin faptul ca se afla mult mai aproape de centrul orasului, dar si cu noul serviciu Borna Plus.

Borna Plus este un serviciu prin care vizitatorii magazinului au posibilitatea de a comanda online si alte produse decat cele disponibile in magazin. Produsele urmand a fi livrate gratuit in maxim 24 ore. Ca si exemplu va pot da articolele de bicicleta care in sezonul rece nu prea le gasesti in magazin, dar care sunt in depozit si pe care le poti comanda astfel. La fel se intampla si cu produsele specifice sporturilor de iarna pe care le poti comanda si in afara sezonului.

Incepand din primavara in fata Veranda Mall o sa gasiti si un spatiu de joaca cu o suprafata de aproximativ 600 m unde puteti sa testati produsele, gratuit.

Foarte misto este si faptul ca incepand de acum puteti gasi in magazinele Decathlon standuri cu produsele care sunt fabricate in Romania. Aceste produse au etichete distincte ca sa puteti sa le identificati. Printre produsele fabricate in Romania gasim biciclete, incaltaminte si textile.

De aproape 2 ani folosesc produsele Decathlon si sunt mega multumit. Am echipamente de bicicleta, de alergat, pentru fotbal, toate marci proprii Decathlon si care sunt de o calitate foarte buna si care nu costa o avere. Pentru un echipament complet de iarna pentru ciclism, am platit in jur de 400 Ron (fara incaltari). Daca cumparam acest echipament de la un alt brand as fi platit probabil de 6-7 ori mai mult.

Facebooktwitterlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *