Sport

Start sezon 2018

In acest weekend incep sezonul 2018 de bicicleta. M-am pregatit in ultimile luni pentru acest start iar acum sunt nerabdator sa inceapa competiile.

Prima cursa este la Road Grand Tour – Drumul Vinului. Fiind prima participare la un concurs sunt destul de emotionat, dar sunt increzator in fortele proprii. Cursa este duminica, 15 aprilie la Seciu. Maine o sa dau o fuga pentru recunoasterea traseului iar duminica dimineata ma gasiti la start. M-am inscris la Tura Scurta (63 km) pentru ca traseul are o catarare si nu stiu cum o sa ma descurc. Daca la recunoasterea traseului de maine o sa fie totul ok, atunci o sa fac un update si o sa particip la Cursa Lunga care are 111 km.

Drumul vinului este prima etapa din Road Grand Tour, asa ca este foarte posibil sa mai particip la cateva etape anul asta. In acest moment stiu ca nu sunt in tara in timpul celor mai grele etape: Eroica care este o cursa de 92 km pe Translapina si King of Transfagarasan care este o cursa pe cel mai frumos drum din tara.

Eu sper ca la anul sa reusesc sa particip la toate etapele. Daca vrei sa aflii care este programul curselor din acest an la Road Grand Tour poti vizita site-ul lor AICI!

Saptamana viitoare o sa fac traseul Gran Fondo Romania 150, care este o cursa pentru un brevet popular de 150 km. Traseul este unul plat, in jurul Bucurestiului, cu plecare si finish la Arcul de Triumf. Cursa are 150 km, 400 metri diferenta de nivel si 6 puncte de control. Inscrierea costa doar 20 Ron, poti avea discount de 20% daca esti membru Randonneurs sau Adevaratii Veloprieteni. Am facut o parte din traseu saptamana trecuta si ma simt pregatit sa-l duc la bun sfarsit.

Partea buna este ca timpul in care trebuie sa termini traseul este de 12 ore, timp suficient pentru orice tip de ciclist si chiar de cineva care nu este 100% cu pregatirea fizica.

Traseul este:

 

Daca ai in plan anul asta concursuri / competitii iti doresc succes si spor la pedalat.

Ne vedem pe sosea!

FacebooktwitterlinkedinTagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *