Tot si toate

Dependent de Mega Image

Nu este o gluma. Am devenit dependent de Mega Image. Am vrut sa vad cat de des merg la magazinul de langa casa si am constatat ca anul acesta am mers in fiecare zi la Mega. De multe ori intru in magazin pentru 2-3 chestii si cand ajung la casa las 70-100 de lei.

De cand m-am reapucat de sport si mananc cat se poate de corect si sanatos, merg la Mega sa cumpar chestii pentru micul dejun sau cina. In zilele cand sunt acasa la pranz tot acolo ma duc sa iau si ce-mi trebuie pentru paste si asa ajung sa merg zilnic, iar unele zile chiar de 2-3 ori.

La Mega merg in primul rand din comoditate. E cel mai aproape magazin alimentar de locul unde locuiesc si gasesc cam tot ce am nevoie. Nu imi place sa ma plimb la cumparaturi, sa merg in doua sau trei locuri pentru a face cumparaturile. E adevarat ca as iesi probabil mai ieftin, dar e mai simplu sa iei totul dintr-un loc.

Mai am pe langa casa un Lidl si ajung pe acolo o data pe saptamana, dar din pacate nu gasesc mereu ceea ce caut. Eu sunt fan al gamei DeLuxe de la Lidl si cumpar o gramada de chestii, dar din cate am inteles (am intrebat aseara pe un angajat) nu baga produse din gama DeLuxe decat atunci cand au oferte / promotii. Lucru acesta este enervant pentru ca imi plac tare acele produse si e greu sa le gasesc inlocuitor.

Tot la Mega gasesc si-mi plac produsele marca proprie “Gusturi romanesti”. Prefer aceste produse altora si cred ca sunt unele din cele mai bune produse marca proprie din magazinele romanesti. Daca alte lanturi de magazine prefera sa bage in aceasta categorie cele mai ieftine produse, cei de la Mega, dar si altii, merg pe calitate si asta ma bucura.

Mai am un magazin aproape de locul unde locuiesc si  nu face parte din niciun lant de magazine. Este un magazin tipic de cartier. Acolo merg doar dupa tigari, bere si suc. Nu am curaj sa cumpar produse alimentare.

Voi unde faceti cumparaturile si cat de des mergeti la magazin?

Credit foto | Monitorul CJ

FacebooktwitterlinkedinTagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *