Tot si toate

Rezolutii 2018

La fiecare inceput de an toata lumea isi scrie rezolutiile. Facem planuri pentru noul an si ne setam obiective care mai de care mai indraznete. La fiecare inceput de an ne gandim ca putem sa o luam de la zero, ca putem sa lasam totul in urma si sa devenim alti oameni. Sa avem obiective noi si strategii de a ajunge acolo.

Am aflat astazi ca pe data de 17 ianuarie se sarbatororeste “Ziua abandonarii rezolutiilor pe noul an“. M-am amuzat foarte tare pentru ca nu mai departe de saptamana trecuta am avut o discutie pe aceasta tema si eu ziceam ca renunatarea la rezolutii se face dupa 2-3 saptamani.

Nu am nimic cu cei care functioneaza asa. Nu am nimic cu cei care la inceputul fiecarui an isi scriu rezolutiile. Nu este nimic rau in asta, doar ca la mine nu functioneaza si drept urmare nu are rost sa-mi bat capul. Consider ca data de 1 ianuarie este doar o alta zi, o urmatoare zi. O zi ca oricare alta.

Parerea mea este ca daca iti doresti sa faci ceva, sa-ti stabilesti niste obiective, este suficient sa te apuci si gata. Nu trebuie sa fie 1 ianuarie, sau luni sau prima zi din luna, trebuie doar sa te apuci. Ce daca este joi 12 aprilie ora 16:25? Te apuci si gata.

Eu nu mi-am scris rezolutiile pe noul an, dar imi doresc de la 2018 ca oamenii sa fie mai buni, mai intelegatori, mai altruisti si mai intelepti. Sa nu mai vaneze capra vecinului, sa se uite in oglinda inainte de a-i critica pe altii, sa nu mai fie invidiosi pe ce au altii si sa se zbata sa obtina ceea ce-si doresc ei.

Voi? Ce rezolutii aveti pentru 2018?

Sursa foto | Depositphotos

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailTagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *